Ekonomi

MediaMarkt mağazasında sürpriz rap performansı

Mağazalarında tüketicilere çeşitli tecrübe alanları sunan MediaMarkt, yıl boyunca beklenen Şahane Cuma indirimlerini ünlü oyuncu Pelin Karahan ve ünlü şef Danilo Zanna’nın ev sahipliğinde, Ceza’nın sürpriz performansıyla başlattı.

Türkiye’nin önde gelen elektronik perakendecilerinden MediaMarkt, yıl boyunca beklenen Şahane Cuma kampanyasını ünlü oyuncu Pelin Karahan ve ünlü şef Danilo Zanna’nın ev sahipliğinde, Ceza’nın sürpriz küçük performansıyla başlattı. Ünlü sanatçı mağazada sergilediği küçük performansta hem klasikleşen müziklerini seslendirdi hem de dinleyicileriyle fotoğraf çektirdi. Ceza, daha evvel de markanın “MediaMarkt’la Tam Zamanı” müziğini seslendirmişti.

Birçok ünlünün katıldığı aktifliğe konut sahipliği yapan Pelin Karahan ve Danilo Zanna da markanın klasikleşen branda yırtma aktivitesini gerçekleştirdi.

Kahve tadımından oyun alanlarına markanın tecrübe mağazaları

Ülke genelindeki mağazalarını birer ‘deneyim mağazası’ olarak konumlandıran marka, tüketicilere marka yahut model fark etmeksizin birçok eseri deneyimleme fırsatı sunuyor. Buna ek olarak tüketiciler, mağazalardaki MediaMarkt Barista alanlarında kahve tadımlayabiliyor, oyun alanlarında ise merak ettikleri oyunları deneme imkanı yakalıyor. – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu